DevHeads.net

Install of CentOS 7.6 On Dell PowerEdge R830 Hangs

All,

Seems like the latest CentOS 7.6 and I are not playing well together, these days.

I'm attempting to use our pxeboot setup to install the latest CentOS 7 on a
Dell PowerEdge R830. The install starts then gets to a certain point and
hangs. That certain point is: FADT indicates ASPM is unsupported, using BIOS configuration

Now I've tried to see where the Active Server Power Management setting is in the BIOS, but
have had no luck whatsoever. Any thoughts or ideas??

Thanks.

PEV

Comments

Re: Install of CentOS 7.6 On Dell PowerEdge R830 Hangs

By m.roth at 07/03/2019 - 10:41

Virgo, Paul E. \(GSFC-610.2\)\[ADNET SYSTEMS INC\] via CentOS wrote:
Also, have you looked in the BIOS to see what those settings are?

mark

Re: [EXTERNAL] Re: Install of CentOS 7.6 On Dell PowerE

By Johnny Hughes v... at 07/03/2019 - 11:42

Mark,

I did go into the BIOS to see if that made any difference, and didn't see
anything to set/unset . That was the problem.

PEV

Virgo, Paul E. \(GSFC-610.2\)\[ADNET SYSTEMS INC\] via CentOS wrote:
Also, have you looked in the BIOS to see what those settings are?

mark

Re: [EXTERNAL] Re: Install of CentOS 7.6 On Dell PowerE

By m.roth at 07/03/2019 - 13:28

Paul,

Virgo, Paul E. (GSFC-610.2)[ADNET SYSTEMS INC] wrote:
Please don't top post.

One more thought: did you just go system setup->BIOS, or did you check the
other two firmware items down there - the system setup menu gives three
choices, for our servers.

One thing you didn't answer, what I was asking about UEFI. Did you check
those settings?

mark